Despre noi

Sticla securizata este principala specializare a noastra, montajul sticlei in domeniul constructiilor si renovarilor. Avem o echipa cu experienta in montarea de sticla securizata pentru diferite proiecte precum tavan, balustrada, baie, dus, bucatarie, perete din sticla, usi din sticla securizata, vitrine din sticla, rafturi din sticla si sticla decorativa.

Suntem dedicati in a oferi cele mai bune solutii pentru proiectele dumneavoastra cu sticla securizata si ne straduim sa obtinem rezultate de inalta calitate, intr-un mod eficient si profesionist.

Obiectele structurale din sticla securizata nu numai ca adauga un nivel suplimentar de siguranta si functionalitate, dar si o frumusete si eleganta deosebite. Datorita naturii lor transparente, acestea pot crea o atmosfera luminoasa si aerisita, iar finisajele lor fine si stralucitoare pot da un aer modern si sofisticat oricarei incaperi. In plus, sticla poate fi modelata si personalizata in multe moduri, astfel incat sa se potriveasca cu orice design sau stil de interior. Fie ca este vorba despre o balustrada eleganta, un perete de sticla sau o usa din sticla securizata, obiectele structurale din sticla pot transforma complet aspectul si functionalitatea unei incaperi, oferind un echilibru perfect intre forma si functie.

Balustrada sticla securizata de 12mm cu prindere laterala
+1
Proiecte
+1
Ani de montaje
+1
Clienti

Cum facem noi cu sticla?

meeting
Planificare

Gasim varianta care iti place cel mai mult. In felul acesta o sa ai o schita cu balustrada ta de sticla. Folosim un soft de specialitate pentru crearea unui proiect 2D, apoi ne jucam impreuna.

architecture1
Masuratori

Iti relevam scara, astfel incat sa putem crea un desen 2D al proiectului. Ne jucam impreuna cu formele si impartirea panourilor de sticla.

search
Design & Montaj

Vrem ca lucrarea noastra sa reziste in timp, sa te poti bucura si peste ani de ea. Astfel sa ne poti recomanda cu caldura si prietenilor tai, care nu se multumesc cu "lasa ca merge si asa"!